Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Oslo Airport Gardermoen

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Oslo Airport Gardermoen

Gardermoen, Norge

Clarion Hotel Oslo Airport är Norges största konferenshotell och kan ta emot 3000 personer. Läget, storleken och den personliga atmosfären gör hotellet till den perfekta platsen att arrangera, mässor, konferenser, galamiddagar och andra festliga event.

Clarion Hotel Oslo Airport är ett personlig och modernt konferenshotell med 432 hotellrum med stilren och modern inredning. Vår ekologiska frukost är prisbelönad och vår restaurang kan erbjuda alltifrån enklare rätter till riktiga festmåltider. I baren kan du njuta av pianomusik och blir du hungrig framåt småtimmarna så har vi rumsbetjäning dygnet runt. 

Ett modernt konferenshotell med serviceinriktad personal och endast ett par minuter till Norges huvudflygplats, vi har det bästa läget för kickoff, mässor, möten och konferenser. Vår bekväma buss tar dig direkt till och från flygplatsen upp till fyra gånger per timme.

Vi erbjuder våra gäster ett specialerbjudande: ”Park, Stay & Fly som gäller om du övernattar i samband med en semesterresa. Bo hos oss och parkera bilen gratis under din semester.

Restaurant
Norges bästa frukostar

Oavsett syftet med din vistelse är en av höjdpunkterna att besöka vår restaurang, som rymmer 500 gäster i stora hallen och tre rum.

Här kan du avnjuta en god middag i vår à la carte-avdelning. Om du planerar en större bankett kan serverar 1000 personer damtidigt i Luftrummet, 700 i Multiarenan och 450 i Terminalen.

Vi hjälper till med planering av middagen oavsett om du talar om konferensmiddag, bemärkelsedagar, bröllop, eller andra evenemang.

Vi är stolta över att ha en av Norges bästa frukostar. Vi har upprepade gånger belönats i den rikstäckande tävlingen Twinings bästa frukost, och har som alla Choice-hotell ett mycket bra urval av ekologiska frukostflingor. Vi erbjuder även en liten frukost buffé för de som kommer extra tidigt.

Till lunch bjuder vi på en härlig lunchbuffé med ett stort urval av varma och kalla rätter, egna signaturrätter, efterrätter och frukt. Vi kan även servera lunch i ert konferensrum om ni så önskar.

Öppetider

Frukost
Mandag – Fredag
kl. 06:30 – 10:00
Lørdag
kl. 07:00 – 10:30
Søndag:
kl. 07:30 – 11:00

Lunch
Mandag – lørdag
kl. 11:30 – 15:00
Søndag
kl. 12:00 – 15:00

Middag
Mandag – lørdag:
kl. 17:00 – 23:00
Søndag:
kl. 17:00 – 22:00

Baren
Måndag – Lördag
kl. 17:00 – 01:00
Söndag
Stängt, öppet ved behov

Clarion Hotel Oslo Airport aula
Stor konferens?

 En lyckad konferens kräver en modern infrastruktur, flexibla lokaler, avancerad teknik, kompetens och ett dedikerat team. På Clarion Hotel Oslo Airport är vi stolta i att kunna leverera just det.  Vi kallar det informellt Konferens 2.0. För vår engarerade perosnal är allt möjligt, så var inte rädd ör att komma med önskemål för ditt event. 

Vår erfarna persona är experter på planering och genomföring av olika event. Vi är landets största konferenshotell med 40 mötesrum alla utrustade med state of the art teknik.

Vi jobbar hårt för att infria dina önskemål och helst överträffa dina förväntningar.  Vår nya funktionella Mulitarena ger oss möjlighet att skapa stora, nästan magiska events.

Vi erbjuder våra gäster en unik plats med möjlighet för alla typer av arrangemang för upp till 3000 personer.

För att orka konferera en hel dag har vi en stor pausbuffé med kaffe, te, kakor, frukt och energigivande snacks. Det går även bra att få kaffet serverat i mötesrummet. För att hålla en bra vätskebalans letar du bara up en av våra många Pure Water stationer.

Clarion Hotel Oslo Airport är ett personlig och modernt konferenshotell med 432 hotellrum med stilren och modern inredning. Vår ekologiska frukost är prisbelönad och vår restaurang kan erbjuda alltifrån enklare rätter till riktiga festmåltider. I baren kan du njuta av pianomusik och blir du hungrig framåt småtimmarna så har vi rumsbetjäning dygnet runt.

 

Clarion Hotel Oslo Airport

Web: www.clarionosloairport.no

Hans Gaarderveg 15 2060 Gardermoen Norge Telefon: +47 63 94 94 94
Fax: +47 63 94 94 95

Välj en hotellkedja