Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Bryggen Tromsø

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Bryggen Tromsø

Tromsø, Norge

Clarion Hotel Bryggen är Nord-Norges modernaste designhotell. Hotellet ligger helt idealiskt i hjärtat av Tromsö med utsikt över den pittoreska hamnen. Några minuters promenad bort ligger den berömda Ishavskatedralen.

Clarion Hotel Bryggen ger dig möjligheten att uppleva Tromsö på nära håll. Hotellets centrala läge gör det perfekt som utgångspunkt för att utforska vad Tromsö har att erbjuda. Här hittar du ett spännande kultur och nöjesliv. Vill du ta en tur ut på havet ligger båtarna vid kajen strax utanför hotellet.

Clarion Hotel Bryggen är ett personligt hotell, vi vill att du ska få en så bra vistelse som möjligt och gör allt vi kan för att hjälpa dig, vare sig det gäller en restaurangbokning eller tips på traktens sevärdheter och aktiviteter.

Inga hotell är komplett utan en gastronomisk upplevelse. Hotellets restaurang serverar Astro spännande och god mat i olika prisklasser. Vill du uppleva det spännande nattlivet i Tromsö, kan du börja kvällen med en drink i vår lobbybar Aquarius.
Om du vill ha en avkopplande upplevelse erbjuder vår relaxavdelning bastu och utomhus jacuzzi med fantastisk utsikt över Tromsö. Njut den  avkopplande atmosfären och utsikten över Tromsös storslagna natur.

Hotellet har totalt fem moderna konferensrum i olika storlekar och vår största möteslokal kan ta emot 150 personer. För större fester och event kan vi erbjuda hotellets auditorium. Fråga vår engagerade personal så hjälper vi dig att arrangera ett oförglömligt event.

Som ett hotell med miljöprofil, har vi avtal med ett lokalt gym som tillåter gratis träning för alla våra gäster och utlåning av cyklar. Till frukost erbjuder vi frukostbuffé med ekologiska och hälsosamma ingredienser.

Utomhus bad med spektakulär utsikt över Tromsö.
Restaurang Astro Tromso
Restaurant Astro

Ingen hotellvistelse är komplett utan en kulinarisk upplevelse. I hotellets restaurang Astro lagar vi allt ifrån ekologisk frukost och lunchbufféer, till sällskapsmiddagar och serverar à la carte meny. Här kan du njuta av måltider inspirerade av de nordnorska och sydeuropeiska traditionerna. Vår franska Bouillabaisse du inte bör missa.

För större sällskap dukar vi gärna upp till fest i hotellets plenumsal. Vi serverar eleganta festmenyer, två eller trerätters middag för konferensgäster, tapas buffé för företag eller skräddarsy menyn som du vill.

Vi serverar en varierad frukost med ekologiska produkter i vår restaurang Astro. För den där extra känslan av lyx och semester serverar vi frukost på rummet så att du kan njuta den på sängkanten om så önskas.

Early bird breakfast fra 05.00 Restauranten har åpent hver dag hele året.
Konferens i Tromso
Konferens

Clarion Hotel Bryggen har en mycket fin och modern konferensanläggning. Här finns olika mötesrum och en stor plenumsal som rymmer 180 personer i biosittning. Flera av rummen kan även delas av och på så vi bilda grupprum.

Till våra konferenser kan vi arrangera en rad olika aktiviteter som skräddarsys för just er grupps behov. Det kan vara sightseeing, besök på Polarmuseet, besök på lokalt ölbryggeri eller en tur till Fjellheis platån, med Norges kanske finaste utsikt.

Våra lokaler går även att hyra för privata tillställningar såsom dop, konfirmation och bröllop.

Clarion Hotel Bryggen har olika mötesrum och en stor plenumsal som rymmer 180 personer i biosittning.

Adress till Clarion Hotel Bryggen

Web: www.clarionbryggen.no

Engelsk: www.clarionbryggen.com

Sjøgata 19-21 9291 Tromsø Norge Telefon: +47 77 78 11 00
Fax: +47 77 78 11 01

Välj en hotellkedja