Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Bergen Airport

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger vid Bergens flygplats Flensland och är det perfekta hotellet för dig som vill ha en modern och personlig hotellvistelse. Här har vi fokuserat på inspirerande arkitektur, modern inredning, personlig konst och utsökt mat.

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i direkt anknytning till Bergens flygplats Flesland. Från flygplatsen går man torrskodd rakt in på ett levande och personlig hotell. Clarion Hotel Bergen Airport är ett designhotell med modern arkitektur, inspirerande inredning, konst och musik. 

Med en konferensavdelning på 1600 kvadratmeter är Clarion Hotel Bergen Airport Norges största och kan ta emot över 1200 konferensgäster. Här finns 16 mötesrum och konferenssalarna är alla specialdesignade och utrustade med den absolut senaste tekniken. Vår engagerade och effektiva personal löser logistik och alla praktiska detaljer, så att du ska kunna koncentrera dig på ditt arbete.

Men vi är inte bara ett konferenshotell, hit är du välkommen om du vill koppla av. Vi rekommenderar då på ett besök på relaxavdelningen PAUSE som ligger på översta våningen. Restaurangen har redan fått ett gott rykte om sig för sin goda och sunda mat.

Ett besök på Clarion Hotel Bergen Airport är den självklara början eller avslutet på ett besök i Bergen.

Restaurant Sound
Restaurant Sound

Clarion Hotel Bergen Airport har en förstklassig restaurang där renommerade kockar bjuder på ett modernt crossover kök med inspiration från hela världen. Bordsbokning rekommenderas.

Vi tar betydelsen av sund och god mat på allvar. I restaurangen Sound så bjuder vi på en utsökt smakupplevelse som ger ny energi och inspiration i en avslappnad atmosfär.

Måltiden avslutas med fördel i vår stilrena bar Tunes. Här lyssnar du till skön musik medan du dricker en god kopp kaffe eller njuter av ett glas vin.

Restaurant
Restaurang Sound bjuder på en utmärk à la carte till lunch och middag. Vi kan ta emot sällskap på 580 gäster i bankettsalen och har totalt en kapacitet på 800 gäster, vilket gör oss till det självklara valet för företagsevenemang, temafester, bröllop, banketter och bemärkelsedagar.
Söker du en enklare barmeny att avnjuta till ett gott glas bör du istället sätta dig i vår bar Tunes.

Frukost
Njut av en härlig frukost medan du ser ut över inflygningen. Här finns allt som en riktig hotellfrukost ska innehålla, både hälsosamma och mindre nyttiga alternativ. För dig som önskar äta en hälsosammare frukost håll utkik efter ”We Care” skyltarna på frukostbuffen. Vi servera även helt ekologiska alternativ.

Lunch
Lunch serverar vi i restaurang Sound, här kan du välja något från vår hälsomedvetna à la carte. Fisk, kött eller vegetariskt, här finns något för alla smaker.

Våra duktiga kockar med kökschef Ståle Ims i spetsen har närmast revolutionerat begreppet hotellbuffé. Men en tydlig inriktning på hälsosam och energigivande mat tillagad av färska och närproducerade råvaror.

Smakupplevelse och god kvalitet står i fokus hos oss. Här finner du allt ifrån goda gröna sallader till välsmakande varmrätter, allt tillagat med omsorg och hälsa som ledord. Har du plats kvar efter lunchen så har vi ett stort utbud av hemlagade efterrätter, bakverk, färsk frukt och kaffe.

Clarion Hotel Bergen Airport Konst
Konferens i Bergen

Clarion Hotel Bergen Airport är ett av Norges största konferenshotell. Utrustad, med state of the art teknik, är konferensanläggningen gjord för att vara flexibel och kunna anpassas efter dina behov.

Möten, konferenser, kickoff eller teamfest, vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen från planering till genomförande och avslut.

Feel The Music
Är vårt största rum och rymmer 700 personer. Här finns ljus och rymd med 5.5 meter i takhöj utan störande pelare, de stora fönstren släpper in dagsljus. Vår tillmötesgående personal riggar och sköter den toppmodena tekniska utrustningen under konferensen.

Lyrics 
Högst upp i hotellet hittar du vårt styrelserum Lyrics. Det här är ett rum att ta plats i, här kan du dricka kaffe framför den vackra eldstaden eller sitta runt det magnifika styrelsebordet i mitten av rummet. Ett rum med en särpräglad stämning och elegans.

Under dagens lopp ser vi till att du kan fylla på med energi från vår hälsosamma pausbuffé. Sunt, gott och en smakupplevelse i sig.

Vill du avrunda konferensen med en social tillställning hjälper vi gärna till med förslag på aktiviteter och underhållning. Vi är vana att arrangera olika typer av fester och kreativa event.

Adress till Clarion Hotel Bergen Airport

Flyplassveien 555 5869 Bergen Norge Telefon: +47 56 10 00 00
Fax: +47 56 10 00 01

Välj en hotellkedja