Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Amaranten Stockholm

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion

Clarion Hotel Amaranten

Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Amaranten ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm. Med endast 700 meter till Stockholms city och 10 minuters promenad till centralstationen, är hotellet lätt att nå och ligger nära de flesta av Stockholms sevärdheter.

Restaurant Amaranten
Restaurant Amaranten

Clarion Hotel Amaranten erbjuder mat och dryck med hög kvalitet i en skön atmosfär – från morgon till kväll.
Amaranten Bar & Lounge

Välkommen till Amaranten Bar & Lounge, Amarantens egen restaurang och en av Stockholms trevligaste hotellbarer. Med höga ambitioner, vassa cocktails, à la carte och klassiska bistrorätter njuter du i goda vänners lag i en avkopplande miljö. Ta en espresso på stående fot eller slå dig ner i vår lounge och prova någon av de lätta rätterna från vår barmeny. Amaranten Bar & Lounge är populärt för after work och har egen öl- och vinimport.
Frukost

Frukostbuffén serveras på entréplan. Njut av ett stort utbud och ett stort urval av goda frukostläckerheter. Vi har även produkter för allergiker.
Lunch

Till lunch serveras allt från klassiska bistrorätter till dagens lunch med hälsosamma GI-alternativ. För större sällskap finns det olika anpassningsbara lunchpaket att välja från.
Baren

Baren har dj:ar på helgerna och är ett populärt vardagsrum på Kungsholmen. Dels för de goda drinkarna men också för de många egenimporterade öl- och vinsorterna. I loungen sitter du bekvämt och avslappnat i en varm och trivsam miljö. Väggarna fungerar som
ett ambulerande galleri.

Clarion Hotel Amaranten
Konferens Kungsholmen

Clarion Hotel Amarantens eget mötesrum är designat för att passa mindre sällskap.

Rummet är 28 kvadratmeter, har plats för 14 deltagare och är idealiskt för såväl affärsmöten som privata tillställningar. Vår konferensutrustning omfattar LCD-projektorer, blädderblock, tv och dvd-spelare.
Fler konferenslokaler

Vi samarbetar även med Piperska Muren, Miro Lounge och Kungsvalvet som erbjuder fler konferens- och eventlokaler i olika storlekar. Kontakta oss för mer information.

Välj en hotellkedja