Allt om hotell – en guide i övernattning

Konferens i Östersund med det lilla extra

[Total: 0    Average: 0/5]

Clarion Hotel Grand Östersund ordnar konferenser, event och andra arrangemang. Vi erbjuder konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken. Med ett läge mitt i Östersund finns alla möjligheter till att ordna aktiviteter även utanför hotellets väggar – allt är nära!

En framgångsrik konferens kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Grand Östersund strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad och givande konferens.

För oss är det viktigt att ge er de förutsättningar ni behöver för att ni ska känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Men minst lika viktigt tycker vi det är att deltagare får med sig kreativa ingredienser som gör det spännande och givande hela konferensen igenom. Kanske till och med ge dem ett minne för livet, från just Östersund.

Equalizer – finetune your meeting & event

Vi har tagit fram ett verktyg, en Equalizer, som gör det enkelt för dig att skräddarsy din konferens eller ditt event. Vi har gjort det enkelt att lägga till det där lilla extra. Det lilla extra som gör att deltagarna upprätthåller koncentrationen. Eller det som gör att deltagarna får ett positivt intryck från första stund. Eller det stora extra som gör konferensen till en helt ny upplevelse och etsar sig fast i deltagarnas minne. Det som ger extra energi och en rivande nystart inför kommande utmaningar.

Equalizern guidar dig igenom alla steg som vanligtvis ingår i en konferens, och vid varje moment kommer du ha möjlighet att göra dina val. Vill du bara ha det enkelt, vill du lägga till något eller vill du ha det helt galet? Du väljer själv hur du vill kombinera de olika ingredienserna. Basic, Some Extra eller Lets Go Crazy.

Välj en hotellkedja