Allt om hotell – en guide i övernattning

Aktiviteter

[Total: 0    Average: 0/5]
Ibland är en konferens bara en konferens, men ibland vill man ge det där lilla extra till sina konferensdeltagare. Varför inte då en middag, en after conference, en guidad tur mm. Vi har flera kringaktiviteter att välja på och hoppas att du hittar något som kan passa. Nedan finner du några förslag på aktiviteter för just din konferens.

Te Provning

Samla ihop dina kollegor och gå på teprovning på kvällstid.
Läs mer på www.te-centralen.se

Hur matchar vi vinet till maten? Vad är spontanjäst öl? Vad är skillnaden mellan whisky och whiskey? Tillsammans med sakkunnig får ni chansen att få svar på många av de vanliga frågorna, samt nöjet att lära er mycket mer utöver det.

Vinprovning

En klassisk vinprovning med 4-5 viner av olika karaktär.

Spritprovning

En klassisk spritprovning med 4-5 spritsorter, till exempel, snaps, whiskey och cognac.

Ölprovning

Pröva på olika sorters öl från Jämtlands Bryggeri, både Lager, Ale, Stout och Pils.
Till ovanstående provningar rekommenderar vi även en kombination med mat.
Prova på Jämtlänska ostar och choklad från Ragunda i en smakfull blandning.
Tid: ca 1,5 tim.

Uppdrag 063

En rolig och annorlunda aktivitet där vi blandat upptäckarglädje och tävlingsanda med kreativitet och uppfinningsrikedom och skapat ”Uppdrag 063”. Indelade i lag kommer deltagarna att tävla mot varandra i centrala Östersund. Varje lag får en väska fylld med verktyg, polaroidkamera med 10 bilder, karta och ett häfte med frågor och problemlösningar.
Tid: ca 2 tim.

Flerkamp

Den traditionella och rättvisa tävlingen för er som vill utmana kollegorna och prova på litet olika och annorlunda tävlingsformer. med olika övningar i lag tar vi grupperna närmare varandra i lättsamma och roliga tävlingsmoment med problemlösning och kreativitet.
Tid: ca 1,5 tim.

Olympiska spel

Som den Olympiska stad vi egentligen är så kan vi erbjuda ert företag en egen olympiad! Med olympiska elden och den traditionella paraden med lagflaggor svajande inviger vi tävlingen innan lagen tävlar i olympiska grenar där alla kan vara med. De olika grenarna anpassas givetvis om det är vinter eller sommarolympiad.
Tid: ca 2 tim.

Utflykter

Vi har goda kontakter med besöksmål utanför Östersund. Besök den unika Moose Garden med middag, åk ångbåt på Storsjön eller en fjälltur på snö eller barmark. Vi har många förslag som kan passa er.
Tid: från 2 tim till heldag.

Musikfrågetävling

När middagen är avslutad och gästerna börjar skruva sig i stolarna och det känns som det är dags att gå vidare så flyttar vi hela gänget en bit bort där det serveras kaffe och avec. Här delar vi in sällskapet i två lag som skall tävla i en fartfylld tävling med poäng för musikaliska kunskaper, signaturmelodier och armkrokssång.
Tid: ca 1,5 tim.

Hotellkampen

En lagtävling inomhus med grenar som engagerar alla sinnen och där alla kan vara med. Här är det kreativitet och samarbeta som är det vinnande konceptet. Dryck och snacks går utmärkt att krydda denna aktivitet med.
Tid: 1 till 2 tim.

Skräddarsydda aktiviteter

Givetvis kan vi erbjuda skräddarsydda aktiviteter foch utflykter utifrån era önskemål. Med ett gott samarbete med aktivitetesleverantörer har vi möjligheten att göra en aktivitet som passar fför just er företag och just er konferens.
Minimum för aktiviteterna är 15 personer om inget annat anges.

Vinteraktiviteter

Vinterbada i Storsjön

Prova något unikt med era kollegor, vinterbada i en stor isvak på Storsjön i centrala Östersund. En uppfriskande aktivitet för de modiga.
Tid: ca 2 tim och max antal är 14 personer.

Skotersafari

På promenadavstånd från Clarion Hotel Grand, vid storsjöns strand, står skotrarna uppställda för att ta oss rakt ut i vildmarken. En tur där vi verkligen får känna hur nära det är från stad till skog där vi också stannar för att njuta av tystnaden. Fika ingår i samtliga turer.
Tid: från 2 tim till heldag.

Hundspann

Glid fram över vita vidder bakom ett spann springglada slädhundar. Ni får chansen att prova på själva eller om ni ”bara” vill åka med som passagerare. Vi stannar givetvis för fika på en avskild plats.
Tid: ca 3 tim.

Välj en hotellkedja