Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Grand Östersund

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion

Clarion Hotel Grand Östersund

Östersund, Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund ligger mitt i hjärtat av Östersund. Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila. En varm och välkomnande atmosfär byggd kring konst, musik och design erbjuds. Clarion Hotel Grand Östersund har 3 stora, ljusa konferenslokaler för upp till 140 personer.

Clarion Hotel Grand Östersund är ett modernt nöjes och affärshotell präglat av modern interiör, konst och design. Här ska du bli inspirerad vare sig du är här på en romantisk semester eller konferensresa.

Vi vill vara Östersunds självklara ställe att mötas på. Det kan vara ett kärt återseende med vänner och familj eller en kreativ konferens, eller mötet med den charmiga staden Östersund. Att lokalbefolkningen gärna kommer hit ser vi som ett betyg på att vi har lyckats. Att våra gäster återvänder ser vi om ytterligare ett. Vi jobbar engagerat på att få din vistelse här så minnesrik som möjligt.

För barnfamiljer har vi lekhörna, speciella barnmenyer och en inomhuspool. Vi vill att alla ska ha det bra här, affärsgästen och barnfamiljen likaså.

Clarion_Grand_Östersund
Restaurang Artist och Lobbybaren.

Köksmästaren Fia Mårtensson känd som en av stans bästa kockar med utmärkelser som ”Årets Jämtlandsmeny” i portföljen. Fia, tillsammans med övriga i köks-och barteamet, erbjuder mat och dryck i spännande och udda kombinationer. Läs mer om restauranger i Östersund här.

Lokala råvaror möter kontinenten, både i den enklare husmanskosten och den finare tre-rätters middagen. Maten är så klart en upplevelse i sig, en av de bästa i stan, men många väljer oss också för den harmoniska atmosfär som genomsyrar vår restaurang och bar.

Clarion_Grand_Östersund06
Konferens i Östersund

Ett framgångsrikt möte kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Grand Östersund strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat och givande möte. Här strävar de efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila. konferens avdelningen hjälper dig med både stora och små konferenser medan den välkända restaurangen låter dig avnjuta både lokala och internationella rätter. När du bor på Hotel Grand i Östersund njuter du av sköna sängar, har tillgång till gratis trådlös internet uppkoppling i hela hotellet samt avnjuter en god frukostbuffé som förbereder dig för dagen.

Hotel Grand erbjuder en varm och välkomnande atmosfär byggd kring konst, musik och design och de gör allt för att din vistelse hos oss skall bli en fantastisk upplevelse. Hotel Grand i Östersund är det självklara valet för barn familjer med bland annat lekhörna, barnmeny och inomhus pool.

Alla rummen har breda, sköna sängar av hög kvalitet. TV med radio, telefon, och WC med dusch eller bad. Väljer du att bo i ett av superiorrummen har du även kylskåp, morgonrock, tofflor, vattenkokare samt fri betal-TV och kvällstidning. För dig som söker efter det lilla extra finns smakfullt inredda sviter med vardagsrum och sovrum.

Konferens på Clarion Hotel Grand Östersund

Ett framgångsrikt möte kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Grand Östersund strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat och givande möte.

Tillsammans med Storsjöteatern i samma byggnad har vår största lokal plats för 426 personer. Hotel Grand har totalt 13 konferenslokaler i varierande storlekar från 2 personer och uppåt.

Som dagkonferensgäst hos oss har du naturligtvis fri parkering hela dagen.

Clarion Hotel Grand Östersund

Prästgatan 16 83131 Östersund Sverige Telefon: +46 (0)63 55 60 00
Fax: +46 (0)63 10 67 39

Välj en hotellkedja