Allt om hotell – en guide i övernattning

Grand Hotel Helsingborg

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg, Sverige

Clarion Hotel Grand i Helsingborg är ett klassiskt hotell där nyckelordet är möten. Mötet mellan klassisk interiör och modern design, mötet mellan tradition och nytänkande, mellan Sverige och kontinenten, men främst möten mellan människor. Välkommen!

Clarion Hotel Grand ligger centralt vid Stortorget i Helsingborg. Härifrån är det gångavstånd till tåg, buss, flygbuss och färja till Danmark. Ta en tur i stadens shoppingstråk eller promenera längst sansstranden.

Hotellet är nyligen renoverat och såväl hotellrum som konferensavdelning har fått sig en ansiktslyftning. Nu när du checkar in kan du samtidigt njuta av en kopp kaffe i vår lobbybar och betrakta konsten i vårt unika gallerikoncept. Här finns även Restaurang Grand Lounge & Bar och ett spännande japansk City Spa.

Clarion Hotel Grand är Helsingborgs främsta hotell och den självklara mötesplatsen. Vår avslappnade och stiliga miljö inspirerar till oväntade möten och här trivs såväl hotellgäster som ortsbor.

Mer om hotellet

Restaurang Helsingborg
Restaurangen

Clarion Hotel Grand har mycket att erbjuda både gäster och lokalbefolkningen. Njut av en Cafe Latte på Grand Coffee, en god drink och underhållning på Grand Piano eller en utsökt middag från vår à la carte-meny i Grand Lounge Bar & Restaurang. Läs om Clarion Hotel Grands Restaurang här.
FRUKOST
Bredvid receptionen intar du dagens viktigaste måltid, frukosten. Börja dagen med en sund och god ekologisk frukost med utsikt över Stortorget. En perfekt start på dagen!

LUNCH
Välj från ett stort salladsbord, två varmrätter med kött, fisk eller fågel.

Konferens Helsingborg
Konferens i Helsingborg

På Clarion Hotel Grand i Helsingborg finns sju individuellt utformade konferenslokaler just för att passa allas behov. Oavsett om ni är 2 personer eller 120 personer som skall träffas så ordnas lokalen.

En konferens är mer än ett traditionellt möte och ska vara en källa till inspiration, utveckling och förändring. Clarion Hotel Grands konferensavdelning har sju personliga och funktionellt inredda konferensrum.

Vår konferensavdelning är en inspirerande och avslappnad miljö. Här kan du lita på att all logistik och teknik fungerar som den ska. Det enda du behöver fokusera på är innehållet.

Sex av konferensrummen ligger i hotellet, det sjunde, Den Blå Salen ligger ca 300 meter bort. Alla rumment är utrustade med den senaste tekniken och allt annat som hör till en kreativ och effektiv konferens.

Stenbocksalen är bevarad med sin ursprungliga interiör från 1926, ett praktfullt rum som försiktigt har renoverats för att kunna erbjuda moderna tekniska lösningar som och ventilation, belysning och ljudanläggning.

En bra konferens är inte komplett utan en hälsosam och välsmakande måltid. Vårat matkoncept erbjuder lokala råvaror från Kullabygden och Bjärehalvö för att göra måltiden extra god. Dessutom serverar vi smörgåsar och sötsaker från vårt café.

Om du vill ha ett spännande avbrott från konferensen kan vi erbjuda ett utbud av aktiviteter. Vi hjälper dig att organisera choklad- och vinprovning, båtliv, go-cart, ”Fångarna på slottet”, klättring på Kullen, golf, segling och mycket mer.

Inspiration
Bli inspirerad

Tura, Sofiero och Kärnan känner du säkert redan till, men vill du göra något annorlunda under ditt Helsingborgsbesök? Kanske överraska dig själv och ditt sällskap med en udda upplevelse? Läs mer om alternativen här.

Inspiration
Bli inspirerad

Tura, Sofiero och Kärnan känner du säkert redan till, men vill du göra något annorlunda under ditt Helsingborgsbesök? Kanske överraska dig själv och ditt sällskap med en udda upplevelse? Läs mer om alternativen här.

 

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Web: www.clarionhelsingborg.se

Engelsk: www.clarionhelsingborg.com

Stortorget, 8/12 25111 Helsingborg Sverige Telefon: +46 (0)42 38 04 00
Fax: +46 (0)42 38 04 04

Välj en hotellkedja