Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Ernst Kristiansand

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Ernst Kristiansand

Kristiansand, Norge

Clarion Hotel Ernst är ett traditionsrikt i Kristiansand. Hotellets som en gång var stadens första har bevarat mycket av sin pampiga interiör uppblandat med modern design och samtidskonst. Här möts tradition och modernitet på ett stilig och personligt hotell.

Clarion Hotel Ernst finner du en unik atmosfär. Här blandas tradition med modernitet. Interiören är bevarad från den tiden hotellet öppnade för 150 år sedan.

Varsamt renoverat och uppblandat med ny design och spännande samtidskonst. Detta i kombination med hotellets episka arkitektur och engagerade personal gör din vistelse hos oss minnesrik.

Hotellet har genomgått en omfattande renovering och fått en ny restaurang, ny bar och en uppgradering av hela konferensavdelningen. Resultatet: en kreativ och spännande miljö att bo och konferera i.

Nationalmuseums tidigare chef, Sune Nordgren jobbar här med ett spännande projekt som går ut på att omdefiniera begreppet ”Hotel Art”!

På Clarion Hotel Ernst är vi intresserade av hälsa och välbefinnande. Vi vill att du ska ha möjlighet till att både träna och slappna av. I vår relaxavdelning hittar du ett modernt gym, ångbastu, bastu och isdusch. Relaxavdelningen är öppen från tidig morgon till sen kväll för att du skall kunna träna eller återhämta dig när det passar bäst.

På Clarion Hotel Ernst vill vi berika alla sinnen. I vår vackert utsmyckade Restaurang Spegelsalen bjuder vi på spännande smakupplevelser. Köket hämtar sin inspiration från Medelhavet och Asien. Här serveras allt från lunch till à la carte och trerättersmiddagar.

Vi är vana att arrangera många olika typer av event och skräddarsyr gärna ett paket utifrån dina önskemål. Mat, dryck och underhållning, berätta vad du önskar så ser vi till att du får ett oförglömligt event hos oss.

Restaurant Clarion Hotel Ernst Kristiansand
Restaurant

Hotellets nya kock Jens Eide har en bakgrund inom Arakatakka och Feinsmecker i Oslo och är känt för att höja den kulinariska upplevelsen på internationell nivå.

Spegelsalen var ursprungligen en bröllopsgåva från president George Probsthahn till sin älskade Agathe på deras 15-åriga bröllopsdag. Hans vision var att återskapa något storlaget och pampigt och det lyckades han verkligen med.

Salen är målad av den svenska konstnären Axel Björling Sand som var en av dåtidens främsta konstnärer.  Spegelsalen är vacker och storlagen, perfekt för speciella middagar och fester. och den svenska konstnären Axel Björling Sands stadig pensel, skapat tillsammans den unika uttryck som är så underbart idag.

Conference Clarion Hotel Ernst Kristiansand
Konferens

Bra möten kräver bra lägen, noggrann planering, teknisk utrustning av hög kvalitet och en serviceinriktad och kompetent personal.

Hotellets konferensavdelning har just allt detta. Den ligger över två plan och kan ta emot från 2 till 200 personer. Rummen är flexibla och kan delas upp och göras större eller mindre efter dina behov.

Hotellets konferensavdelning ligger över två plan och kan ta emot från 2 till 200 personer.

Den första oktober 2011 öppnar vi vår nya konferenssal, Max volume, här kommer vi kunna ta emot 250 personer. Salen kan användas till galamiddagar, konserter, filmvisningar, shower och annat. Vi anpassar lokalen efter dina behov.

Våra andra lokaler heter Beat, Shuffle och Playlist och är alla olika stora men har samma funktionella design och state-of the-art teknisk utrustning.

 

Clarion Hotel Ernst

Web: www.clarionernst.no

Engelsk: www.clarionernst.com

Rådhusgt. 2 4664 Kristiansand Norge Telefon: +47 38 12 86 00
Fax: +47 38 02 03 07

Välj en hotellkedja