Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Gillet Uppsala

[Total: 3    Average: 4.3/5]
Clarion

Clarion Hotel Gillet Uppsala

Uppsala, Sverige

Clarion Hotel Gillet är ett personlig konferens- och nöjeshotell i Uppsala. Hotellet präglas av en genuint varm atmosfär med fokus på service och kvalité. Gillet’s engagerade och tillmötesgående personal ser till att du får en förstklassig hotellvistelse.

Clarion Hotel Gillet i Uppsala är ett hotell för dig som gillar personlighet. Våra anställda jobbar kontinuerlig på att göra hotellet till ett ställe där du kan njuta av god musik, konst och modern design i inspirerande miljöer. Vi vill väcka din kreativitet och nyfikenhet!

Clarion Hotel Gillet Room
Clarion Hotel Gillet har bekväma hotellrum och sviter som passar alla smaker. Hotellets sköna och välkomnande stämning finner du igen i restaurangen och barer som är populära bland både gäster och lokalbefolkningen.

Förutom våra 161 vackra hotellrum har vi en konferensavdelning med 24 funktionella rum. Här kan vi ordna alla möjliga möten och konferenser med allt ifrån 2 till 150 deltagare.

Clarion Hotel Gillet är Uppsalas mest klassiska hotell med anor från 1800talet. Vi har alltid varit en levande mötesplats med en förstklassig service och personlig atmosfär.

I vår relaxavdelning kan du njuta av simbassäng, bastu, massage och ansiktsbehandlingar. Gå in, slappna av, ta ett glas vin vid poolkanten, få massage och kom ut som en ny människa! Efteråt ter du en god måltid i vår restaurang Gillet Brasserie & Lounge.

Clarion Hotel Gillet Cozy
Restaurant Gillet Brasserie & Lounge

Restaurant Gillet Brasserie & Lounge bjuder på spännande och smakrik mat. Vårt mäl är att bjuda på en förstklassig matupplevelse i en unik miljö. 

Restaurangen kan ta emot 130 gäster, deras tillmötesgående och passionerade personal ombesörjer att du och dina vänner får njuta av god mat och dryck i en gemytlig atmosfär. De arrangerar bröllop, bemärkelsedagar, firmafester och andra festmiddagar.

ÖPPETIDER RESTAURANG

FRUKOST
Mandag – Fredag
kl. 06.00-09.30
Lördag – Söndag
kl. 07.00-10.30

LUNCH
Måndag – Fredag
kl. 11.30 – 13.30

BRUNCH
Lördag – Söndag
kl. 11.00 – 15.00

A LA CARTE
Måndag – Lördag
kl. 17.30 – 22.00
Söndag stängt

BAR
Måndag –  Onsdag
kl. 17.00 – 00.00
Torsdag – Lördag
16.00 – 01.00
Söndag stängt

Frukost
Vi bjuder på Uppsalas bästa frukost med ett stort urval godsaker på vår ekologiska buffé.

Lunch
Till lunch serverar vi sallad eller soppa till förrätt, därpå följer olika huvudrätter och lunchen avslutas gärna med kaffe och kaka.

Clarion Hotel Gillet Lobby
Konferens

Kreativa konferenser, möten, kurser, utställning, eller event, vi hjälper dig arrangera vad du önskar. 

Clarion Hotel Gillets moderna konferensavdelning består av 24 olika rum och kan ta emot 150 personer.

Vi vet att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vår tillmötesgående personal löser logistik och alla praktiska detaljer.

Adress till Gillet

Web: www.clarionhotelgillet.se

Engelsk: www.clarionhotelgillet.com

Dragarbrunnsgatan 23 75320 Uppsala Sverige Telefon: +46 (0)18681800
Fax: +46 (0)18681818

Välj en hotellkedja