Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Plaza Karlstad

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion

Clarion Hotel Plaza Karlstad

Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza är ett personlig affärs och nöjeshotell i centrala Karlstad. Restaurangen är känd för sin goda mat och här finns en välbesökt pianobar och relaxavdelning. Ett livsstilshotell som är lika populärt hos lokalbefolkningen som hos gäster.

Hotellet har förutom restaurang och pianobar även en nattklubb. Vill du hellre ta de lugnt kan du koppla av framför den öppna spisen i lobbyn. Vill du koppla av helt och hållet styr du stegen mot relax-avdelningen.  Där hittar du gym, bastu och ångbastu. Atmosfären är inbjudande och avslappnad. Clarion Plaza i Karlstad vill skapa nya och levande mötesplatser där du möter stadens liv och puls innanför hotellets väggar.

Stora delar av Clarion Hotel Plazas drygt 139 rum är inredda i genuin 1800-tals miljö. Internet finns överallt, med Telia Homerun i hela hotellet. Clarion Hotel Plaza är ett affärs- och nöjeshotell som ligger vid centralstationen, i början av stadens största gågata. Clarion Hotel Plaza är ett fullservice hotell med restaurang, bar,och avkopplingsmöjligheter. Stora delar av hotellets 131 rum är inredda i genuin 1800-tals miljö.

Konferens på Clarion Hotel Plaza

På Clarion Hotel Plaza konfererar man i en kreativ miljö med atmosfär utöver det vanliga. Hotellet erbjuder 13 konferenslokaler, allt från större lokaler under takåsarna till mindre lokaler med stuckaturer och kristallkrona. Eller varför inte prova vårt kreativa rum, där idéerna kan flöda sittande i härliga ”Fatboy” säckar. Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter, inomhus och utomhus.

Vinkällaren

Här arrangeras dryckesprovningar och privata middagar.

Vivaldi

En restaurangdel som påminner om en värmländsk herrgård. Lokalen fungerar utmärkt för ett frukost/ lunchmöte eller en middag. Perfekt för sällskap som vill sitta lite avskilt. Projektor och duk finns tillgänglig i lokalen.
Innergården

Här finns plats för ca 250 personer. Lokalen är perfekt för mingel och temafest. Projektor och duk finns tillgänglig i lokalen.

Bilder från Clarion Hotel Plaza

Välj en hotellkedja