Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Örebro

[Total: 2    Average: 2.5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Örebro

Örebro, Sverige

Clarion Hotel Örebro erbjuder en internationell miljö präglad av konst, musik och modern design. Hotellet är en dynamisk mötesplats som genomsyras av kreativitet och inspiration. Kom hit på konferens, en mysig weekend eller bara kom och koppla av.

Clarion Hotel Örebro är centralt beläget, mitt i shoppingstråket samt nöjes- & restaurangkvarteren. Bara ett stenkast iväg hittar ni kulturarvet Wadköping med caféer och hantverksbodar, Stadsparken med sina blomsterarrangemang samt vårt medeltida Slott.

Hotellet byggdes 2001, har 136 rum, konferensfaciliteter, restaurang och bar – ”Clarion Lounge & Dining”- samt en trevlig relaxavdelning högst upp i hotellet med träningsrum, bastu, Jacuzzi och SPA. Trådlöst Internet finns i hela huset. Våra rum finns i olika inredningsstilar, allt från klassisk elegans till modern design – som vågar sticka ut! Clarion Hotels erbjuder en internationell atmosfär fylld av konst, musik och design. Vi vill erbjuda en levande mötesplats och ge Dig som vår gäst varm omtankeoch personlig service – vi kallar det för ”We Care”.

Rummen på Clarion Hotel Örebro

Clarion Hotel i Örebro erbjuder rum i olika inredningsstilar, vackert designade De Luxerum och romanistiska bröllopssviter i fem olika kategorier; Standard, Superior, De Luxe, Juniorsvit och Svit.
Vi har under våren 2008 renoverat och uppgraderat 20 rum till De Luxe-kategori med nya fondväggar och textilier med inspiration hämtad från designhotell runt hela världen.

Clarion Hotel Örebro är ett personlig spa och konferenshotell beläget i centrala Örebro. Vårt fokus på musik, konst och design gör att det finns en alldeles speciell atmosfär här. Det lockar både lokala ortsbor och hotellgäster som gärna återvänder till Clarion Hotel Örebro. 

På Clarion Hotel Örebro vill vi erbjuda dig en levande mötesplats och ett spännande hotellbesök. Här har du nära till shoppingstråken, nöjes- och restaurangkvarter. Hotellet erbjuder konferens, restaurang och bar – Clarion Lounge & Dining, samt en trevlig relaxavdelning.

På 6:e våningen med underbar utsikt över Örebro finner du vår relaxavdelning med avslappningspool, bastu och träningsrum. Här går det bra att bara koppla av en stund, träna eller boka en behandling hos vår samarbetspartner Badrummet SPA som erbjuder många olika alternativ.

Clarion Hotel Winn Örebro restaurang
Clarion Lounge & Dining

Clarion Lounge & Dining är hotellets restaurang och en dynamisk mötesplats med en bekymmerslös atmosfär. Ett besök på restaurangen väcker alla sinnen, miljön är både inspirerande och rogivande. Menyn erbjuder en riktig kulinarisk upplevelse.

Börja dagen med en god och närande ekologisk frukostbuffé i en avkopplande miljö. Bjud in en vän till en minnesvärd frukost som ger dig energi för en spännande dag i Örebro.

Öppetider:

Frukost
Måndag – Fredag
kl. 06.30 – 09.30
Lördag – Söndag
kl. 07.30 – 10.30

Brunch
Lördag
kl. 11.30 – 15.00

Clarion Hotel Winn Örebro relax
Konferens

På Clarion Hotel Örebro vet vi att en lyckad konferens kräver god planering. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens.

Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

Kombinera gärna mötet med en trevlig aktivitet! Vi har en hel meny med olika förslag. Kontakta vår konferensavdelning och diskutera fram en lösning anpassad efter dina förutsättningar och idéer. Vi hjälper även gärna till att arrangera banketter, galamiddagar, events, modeshower eller större mingelpartyn.

Alla rum är utrustade med hårtork, bredband samt stort TV- och filmutbud. Våra De Luxe rum har dessutom espressomaskin, platt-TV, DVD samt ipod dockningsstation. Maskothunden Turbo, finns på alla rum och håller dig sällskap.

Service

Clarion Hotel i Örebro ligger centralt beläget, nära till shoppingstråken, nöjes- och restaurangkvarter. Hotellet byggdes 2001, har 136 rum och erbjuder konferens, restaurang och bar – Clarion Lounge & Dining, samt en trevlig relaxavdelning med bastu och jaccuzzi.

De hjälper även gärna till att arrangera banketter, galamiddagar, events, modeshower eller större mingelpartyn.

Clarion Hotel Örebro

Kungsgatan 14 70211 Örebro Sverige Telefon: +46 (0)196706700
Fax: +46 (0)196706750

Välj en hotellkedja