Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Winn Gävle

[Total: 2    Average: 3/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Winn, Gävle

Gävle, Sverige

Clarion Hotel Winn er ett nöjes och livstilshotell beläget i centrala Gävle. Hotellet bjuder på en personlig atmosfär och är präglat av musik, konst och modern design. Härifrån har du nära till Gävles varierande kultur och nöjesliv.

Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design. Clarion Hotel Winn ligger 160 km från Arlanda flygplats, du finner hotellet mitt i city. Här finns ett rikt utbud av shopping, nöje, kultur och natur, allt inom gångavstånd.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

Clarion Hotel Winn, Gävle är inte bara mötesplatsen för Gävlebon, det är också ett internationellt hotell med konferensmöjligheter. Hotellet ligger mitt i Gävles hjärta, nära till både shopping och kulturella inslag.

Med våra 200 rum och 460 bäddar, 14 konferenslokaler samt vår restaurang Brasserie Absint är Clarion Hotel Winn ett av Gävles största hotell. Med vårt centrala läge, närheten till Gävle Konsethus och Läkerol Arena, vår härliga hotellmiljö och sist men inte minst vår uppmärksamma  personal gör valet av hotell lätt för dig som gäst. Välkommen till stadens hotell!

Hotellet har 200 rum och sviter fördelade på 400 bäddar. Förutom pool och varmgarage har vi även 8 fullt utrustade konferenslokaler som tar upp till 161 personer samt 6 mindre lokaler.

Brasserie Absint är vår restaurang, ett klassiskt brasserie med moderna inslag.

En plats att mötas, äta, dricka och inspireras. Det finns alltid en anledning att besöka Brasserie Absint.

Clarion Hotel Winn Gävle Matsal
Brasserie Absint

Det finns restauranger som man går till, äter och sedan går hem från småtrött. Och så finns det restauranger som är något mycket mer.
Till dem går man, äter och sedan inte vill gå hem –  och när man till slut gör det är man piggare än någonsin.

Där är maten en upplevelse, har en atmosfär som gör att människor vill mötas och personalen inspirerar.

En del kallar det brasseriekänsla. Vi kallar det Brasserie Absint.

I den snygga loungen, den eleganta baren och gemytliga restaurangen ser vi människor mötas och inspirerars. Morgon, middag och kväll.

Clarion Hotel Winn Gävle Lobby
Konferens

Bra tankar tänks i bra lokaler. Det vet vi. Så när vi bestämde oss för att bygga en ny konferensavdelning var målsättningen lika enkel som svår: Vi skulle ha stans snyggaste och bästa lokaler. Punkt. Redan på invigningsdagen insåg vi att vi hade lyckats. Det blev kort sagt succé.

Vi har nu sju fullt utrustade konferenslokaler på hotellet och sju på vår externa konferensanläggning 150 meter från hotellet. Självklart trådlös internetuppkoppling och allt vad som kan behövas. Man kan sitta där och ha kick off helt ensam om man av nån märklig anledning vill det – eller vara upp till 161 personer på konferens i samma lokal. Fråga gärna om vårt WeCare-paket om ni vill ha en extra konferenskrydda!

Rummen på Clarion Hotel Winn i Gävle

Våra rum är rymliga och modernt inredda med behagliga färger i ljusa nyanser. Du kan välja på allt från ett vanligt standardrum till något av våra businessrum. Letar du efter det lilla extra ska du fråga efter våra sviter.

Boka hotell online med bästa prisgaranti

 

Clarion Hotel Winn, Gävle

N. Slottsgatan 9 80138 Gävle Sverige Telefon: +46 (0)26 64 70 00
Fax: +46 (0)26 64 70 09

Välj en hotellkedja