Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Admiral Bergen

[Total: 2    Average: 5/5]
Clarion Hotels

Clarion Hotel Admiral Bergen

Bergen, Norge

Clarion Hotel Admiral är ett personligt affär- och nöjeshotell beläget i hjärtat av Bergen. Det ligger precis vid strandkanten i Bergens centrum och har en fantastisk utsikt över UNESCO:s världsarvsmärkta Bryggen och den vackra bukten Vågen.

Clarion Hotel Admiral ligger i de gamla anrika lagerhusen från 1904 och hälsade sina första gästerna välkomna 1987. Våra anställda vet att personlig service och äkta närvaro är grunden för en passionerad hotellverksamhet. Det är just detta som skapar den personliga och gästvänliga atmosfären på Clarion Hotel Admiral. 

Här träffat du vår vänliga och tillmötesgående personal som jobbar för att ge dig en minnesrik och personlig upplevelse av hotellet och staden.

En vistelse på Clarion Hotel Admiral ger dig de perfekta förutsättningarna att uppleva Bergen. Här finns allt du kan önska shopping, nattliv, restauranger, kultur och nöjen. Här kan du besöka Edvard Grieg museet eller ta en segeltur på havet. På gångavstånd från hotellet hittar du Norra Europas största akvarium, fråga gärna vår personal om guidade stadsvandringar eller deras bästa Bergen tips!

En vistelse på Clarion Hotel Admiral ger dig de perfekta förutsättningarna att uppleva Bergen. Här finns allt du kan önska shopping, nattliv, restauranger, kultur och nöjen. Här kan du besöka Edvard Grieg museet eller ta en segeltur på havet. På gångavstånd från hotellet hittar du Norra Europas största akvarium.

Clarion Admiral Restaurang
Restaurang

Våra kockar ser till att du får en kulinarisk upplevelse. Närheten till vattnet,  gör att du naturligtvis finner fisk och skaldjur på våra menyer. Därtill serverar vi säsongens råvaror förberedda på bästa möjliga sätt.

I den stora restaurangen serverar vi frukost, lunch och middag. Du kan också sitta ute på vår vackra Marina och njuta av måltiderna,  medan du ser ut över Bergens vackraste utsikt.

Vi kan arrangera privata middagar med allt ifrån 2 till 150 personer. I vår chica lobbybar kan du njuta av en god kopp kaffe eller ett gott glas vin. Vill du njuta av en måltid på ditt rum så har vi en  24-timmars roomservicemeny. Hotellet erbjuder en oförglömlig matupplevelse och personlig service dygnet runt.

restaurant
Konferens

Clarion Hotel Admiral är ett idealiskt stället att arrangera en konferens på, hotellets centrala läge och vackra utsikt gör det till det perfekta konferenshotellet i Bergen. 

Clarion Hotel Admiral har en toppmodern kurs och konferensanläggning i grannhuset. En glasbro över Vågen knyter ihop byggnaderna. Alla konferensrummen är funktionellt designade, de har fritt dagsljus från de stora fönstren, och är utrustande med den senaste tekniken när det gäller, ljus, ljud och luft. Konferensavdelningen har en servicedesk som alltid är bemannad och vår tillmötesgående personal ser till att alltid vara behjälpliga under din konferens. Vi samarbetar med olika lokala företag för att kunna arrangera trevliga aktiviteter som passar för just din konferens.

Vår enastående restaurang Emily erbjuder ett utsökt urval av färskvaror till frukost, våra generösa Clarion Lunch buffé för våra konferensgäster och en spännande à la carte meny  på kvällarna.

 

Clarion Hotel Admiral

Web: www.clarionadmiral.no

Engelsk: www.clarionadmiral.com

C. Sundts gate 9 5004 Bergen Norge Telefon: +47 55 23 64 00
Fax: +47 55 23 64 64

Välj en hotellkedja