Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Carlscrona

[Total: 1    Average: 4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Karlskrona, Sverige

På Hotel Carlscrona bor du i en mysig miljö, präglad av områdets marina historia. Hotellet är ett möte mellan modern och äldre arkitektur, med bilder av fartyg som pryder många av väggarna. 

Boka här!

Boka ditt Clarion Collection hotell nu

Hotel Carlscrona är vackert beläget vid Skeppsbrokajen i centrala Karlskrona, alldeles intill havet. Härifrån har du bara några minuters promenad till Karlskrona Centralstation, Flygbussarna, stadskärnans shoppingstråk och världsarvets alla sevärdheter.

Den läckra glasfasaden gör hotellet till ett landmärke i staden. På innergården hittar du en uteplats med tillhörande trädgård. Och missa inte vår toppmoderna relax- och fitnessvåning som öppnades våren 2011.

Hotel Carlscrona har en lång historia i staden. Den gamla delen av byggnaden uppfördes på 1700-talet som en förvaringslokal för de lokala handelsmännen.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

I vår relaxavdelning finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med varma toner av brun glasmosaik på väggarna och inslag av guld och brons. Det varma golvet bjuder på en härlig rustik skifferkänsla. Här har du tillgång till både jacuzzi och bastu, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge, där du alltid hittar något gott att dricka.

I Karlskrona finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med och kan erbjuda golfpaket hos alla Blekinges golfbanor. I golfpaketet ingår per person och natt: övernattning i dubbelrum, en greenfee och ett energy kit på din golfrunda. Uppgradering och enkelrum fås mot tillägg.

Välkommen till en lugn oas vid Karlskronas gästhamn. Hotel Carlscrona är vackert beläget vid Skeppsbrokajen i centrala Karlskrona, alldeles intill havet. På Hotel Carlscrona bor du i en mysig miljö, präglad av områdets marina historia.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona finns en modern och fullt utrustad konferenslokal med dagsljus. Upp till 50 personer kan konferera här. Givetvis ingår PC-kanon och trådlöst Internet. Två mindre lokaler/grupprum för upp till 5 personer finns också.

Kringaktiviteter kan arrangeras efter önskemål.

Restaurangen på Clarion Collection Hotel Carlscrona

Restaurangen har fullständiga rättigheter och ligger inrymd i ett hamnmagasin från sent 1800-tal. Här kan du njuta av frukostbuffé, eftermiddagsfika och kvällsbuffé. För konferenser och sällskap från 10 personer erbjuder vi även a´la carte.

Boka här!

Boka ditt Clarion Collection hotell nu

Rummen på Clarion Collection Hotel Carlscrona

Rummen är modernt inredda med inspiration från havet. Alla våra rum är utrustade med TV/Radio, telefon, hårtork och trådlös Internetuppkoppling via The Cloud. På våra businessrum finns även Minibar, Safetybox och vattenkokare. Hälften av rummen har utsikt över gästhamnen.

Karlskronas finaste hotell?

Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett havsnära hotell i världsarvsstaden Karlskrona. Vi bjuder alla våra gäster på eftermiddagsfika med hembakat, härlig kvällsbuffé och givetvis också trådlöst Internet. Allt för att du ska få en enklare och bekvämare vistelse om du väljer vårt hotell nästa gång du är i Karlskrona.

Gästhamnen och skärgården finns precis runt knuten. Med gångavstånd till centrum och flera av Karlskronas sevärdheter blir det en behändig och miljövänlig hotellvistelse. Det går till och med bra att promenera till Karlskronas centralaste strand på Stumholmen där man även kan passa på att besöka Marinmuseum.

Bilder från Hotel Carlscrona

Adress till Clarion Collection Hotel Carlscrona

Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona Sverige Telefon: +46 (0)455 36 15 00
Fax: +46 (0)455 36 15 09

Välj en hotellkedja