Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel With Tromsø

[Total: 1    Average: 4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel With Tromsø

Tromsø, Norge

Välkommen till en marin oas, i hjärtat av historiska Tromsø. Hotel With är centralt beläget vid kajkanten i Tromsø hamn. Här bor du mitt i stadens sjöfartshistoria och från många av våra rum har du en magisk utsikt över havet, bergen och Ishavskatedralen.

Att bo på Hotel With är att leva mitt i Tromsøs marina historia, med vacker utsikt över hamnen, havet och Ishavskatedralen. 

Hotellets arkitektur är inspirerad av de gamla sjöbodar som tidigare dominerade Tromsø hamn. Inredningen präglas av marina detaljer som skeppsklockor, båtgolv och andra föremål som minner om traktens historia som sjöfartsnav.

Hotel With är centralt beläget precis vid kajkanten i Tromsø hamn. Här njuter du av en magisk utsikt över hamnen och havet, båtar, berg och Ishavskatedralen. Runt hörnet hittar du Storgatan, med dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Tromsøs största attraktioner på behagligt avstånd, som Tromsøs botaniska trädgård, Ishavskatedralen, linbanan och det historiska området Skansen.

Området som Hotel With ligger i har en lång och spännande historia, präglad av de Tromsøs många år som sjöfartsnav. Hotellet är uppkallat efter Hans Rudolf With, en pionjärkapten i TFDS (Troms Fylkes Dampskribsrederi). År 1867 blev han den första kaptenen ombord på ångfartyget Tromsø som lade grunden för all linjetrafik i staden.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. På Hotel With kan du slappna av i hotellets bar vid receptionen, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin, snacks och lättare maträtter.

I vår relaxavdelning ligger på hotellets översta våning, med en magisk utsikt över hamnen, Ishavskatedralen och linbanan. Här finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med tillgång till bastu och ångbad, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge, där du alltid hittar något gott att dricka.

För dig som behöver extra avkoppling erbjuder vi dig tillgång till ett härligt spa i närheten av hotellet. Granne med Hotel With, endast 50 meter bort, ligger ett avslappnande och fullt utrustat spa där vi erbjuder dig som hotellgäst 10% rabatt.

I Tromsø finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Tromsø Golfpark och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee och boende till våra gäster.

För dig som gillar att åka skidor har Tromsø ett utmärkt utgångsläge. Både utförs- och längdskidåkning finns i närheten. Bara ett par kilometer bort hittar du flera härliga spår för längdskidåkning. Fem kilometer från hotellet finns en alpin backe för utförsåkning.

matbest
Matsal

I vår matsal äter du i en lugn miljö, med en enastående usikt över havet och bergen. På sommaren njuter du av din måltid på vår uteservering på kajen, där du känner doften av havet och hör båtarna komma och gå.

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Här kan vi också erbjuda er som är konferensgäster att äta lunch under er vistelse.
Öppettider

  • Frukost vardagar: kl. 06:30-09:30
  • Frukost helg: kl. 07:30-10:30
  • Eftermiddagsfika: kl. 15:00-18:00
  • Kvällsmat: kl. 18:00-21:00

 

Hotel With Utsikt
Konferens

Vårt största konferensrum Gammeldampen rymmer upp till 40 deltagare i biosittning.
Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en marin och sjönära miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen.

Vi har två mötesrum, med plats för både större konferenser och mindre styrelsemöten. Vårt största konferensrum Gammeldampen rymmer upp till 40 deltagare i biosittning. Rummet har vacker utsikt över havet och är utrustat med modern konferensutrustning. Vårt mindre mötesrum Flåten lämpar sig väl för styrelsemöten och har en mer intim miljö i mysig biblioteksstil.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Adress till Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37 9291 Tromsø Norge Telefon: +47 77 66 42 00
Fax: +47 77 68 96 16

 

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt. På Hotel With engagerar vi oss dessutom i olika välgörenhetsorganisationer, som vi stödjer på olika sätt, bland annat genom att upplåta våra lokaler vid olika evenemang.

Välj en hotellkedja