Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Post Oskarshamn

[Total: 2    Average: 4.5/5]
Clarion Collection

Hotel Post Oskarshamn

Oskarshamn, Sverige

Välkommen till en anrik oas, mitt i Oskarshamn. Hotel Post är beläget vid Stora Torget, med bara några minuters promenad från resecentrum och färjeläget. Runt hörnet hittar du den gamla delen av staden, med sina kullerstensgator, konstateljéer och butiker.

På Hotel Post bor du i en anrik miljö. I huvudbyggnaden härstammar inredningen från tidigt 1900-tal. Det är högt i tak och i flera av rummen hittas enastående vackra kakelugnar. En miljö som rimmar väl med traktens historiska kännemärke som småländsk varvsstad. 

Hotel Post är centralt beläget vid Stora Torget i Oskarshamn, bara några minuters promenad från resecentrum och färjeläget. Runt hörnet hittar du den gamla delen av staden, med sina kullerstensgator, konstateljéer och butiker.

Hotel Post är beläget i två byggnader, som talar om varsin era i Oskarshamns historia. Det vackra huvudhuset är från 1905 och var tidigare stadens postkontor innan det byggdes om till hotell 1985. Den närliggande byggnaden är stadens före detta stadshotell, som renoverades 2003.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

I vår relaxavdelning finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med tillgång till både bubbelpool och bastu, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge.

I Oskarshamn finns en levande golfkultur. Vi har ett tätt samarbete med Oskarshamns Golfklubb, där du kan spela golf på en härlig 18-hålsbanor.

Konferens

Vi har fem nyrenoverade konferensrum, med plats för upp till 70 personer.

Hos oss kan du hålla konferenser i en anrik miljö. Med praktiska lokaler, god mat och ett centralt läge i Oskarshamn finns alla möjligheter för ett lyckat möte.

Vi har fem nyrenoverade konferensrum, med plats för upp till 70 personer, samt två grupprum för mindre möten. Intill konferenslokalen finns en lounge, med utrymme för fikapaus i de sköna sofforna.

Matsal

I vår nyrenoverade matsal äter du i en luftig, ljus och modern miljö. 

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Om somrarna kan du dricka ditt frukostkaffe eller din kvällsdrink på vår uteservering. Vår kvällsöppna lobbybar är en populär samlingsplats för både hotellgäster och ortsbor. Här kan du ta en drink, läsa dagstidningar och bläddra i vårt urval av populära månadsmagasin.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:00-10:00

Frukost helg
kl. 07:00-11:00

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-17:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Post

Stora Torget 57233 Oskarshamn Sverige Telefon: +46 (0)491 160 60
Fax: +46 (0)491 170 18

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt. På Hotel Post arbetar vi extra mycket med träning och hälsa, och är engagerade i lokala idrottsföreningar.

Välj en hotellkedja