Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Odin

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Collection

Hotel Odin Göteborg

Göteborg, Sverige

Välkommen till en modern pärla, mitt i hjärtat av Göteborg. Hotel Odin är beläget på bekvämt gångavstånd från Centralstationen, nära till det mesta Göteborg har att erbjuda. På Hotel Odin bor du i en modern miljö präglad av skandinavisk design. Efter en hård dag på resa, i möten eller med familjen på stan kan det vara skönt att slippa tänka på middagen. Ett urval av vår barmeny går att beställa till rummet fram till klockan 23.00.

På Hotel Odin bor du i en modern miljö präglad av skandinavisk design. Den smakfullt inredda lobbyn, med sin mysiga öppna eld,  är en naturlig samlingsplats för spontana möten. På sjunde våningen hittar du Terrassen, där det under årets varma månader är sommarbar med enastående utsikt över Göteborgs hustak.

Hotel Odin är beläget på bekvämt gångavstånd från Centralstationen. Här har du nära till det mesta Göteborg har att erbjuda. Från restaurangtäta Avenyn och köpcentrumet Nordstan till Ullevi, Scandinavium och parken Trädgårdsföreningen.

Hotel Odin byggdes ursprungligen åt biltillverkaren Ford på 1930-talet. Under åren har området runt Odinsplatsen förändrats från verkstadsområde, till ett näste för motorcykeltillverkare (i folkmun känt som ”bikestreet”), till att i dag vara en förlängning av stadskärnan. Hotel Odin invigdes 2004 och har behållit den arkitektoniska funkisprägeln i byggnaden.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. Den smakfullt inredda lobbyn, med sin mysiga öppna eld, är en naturlig samlingsplats för spontana möten. Här ligger även vår bar, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin, snacks och lättare maträtter.

Hotel Odin är perfekt för dig som vill laga eller värma din egen mat. De flesta av hotellets rum har eget kök eller pentry. Sviternas kök är fullt utrustade och till de övriga rummen går det utmärkt att hyra utrustning för hela vistelsen.

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På våningen under receptionen finns ett välutrustat träningsrum där alla gäster kan träna till ett väl reducerat pris.

Konferens

Vi kan ta emot grupper på upp till 70 deltagare i vår stora konferenssal.

Hos oss kan du hålla möten och konferenser med en hänförande utsikt över takåsarna i centrala Göteborg.

Vi kan ta emot grupper på upp till 70 deltagare i vår stora konferenssal. För dig som är ute efter ett mindre möte har vi flera stora sviter som fungerar utmärkt som mötesrum.

På Hotel Odin är din konferens servad av ett engagerat köksteam, som komponerar meny efter säsong. Lunchen består av två rätter och eftermiddagsfikat innehåller alltid nybakat från vårt eget kök.

För er som efterfrågar en lyckad kvällsaktivitet hjälper vi gärna till. Vi har nära samarbeten med Göteborgs bästa restauranger och nöjesetablissemang.

Matsal

I matsalen, belägen i vår vackra ljusgård, äter du i en lokal präglad av rymd och arkitektoniska influenser. Rummet är inspirerat av en italiensk innergård, med fantastisk takhöjd och små fönster som bildar ett spännande rutmönster. De vackra trämöblerna skapar en lugn och rofylld kontrast. 

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Lunchtid är restaurangen öppen för alla, och har blivit en populär mötesplats bland lokalbefolkningen. På sjunde våningen hittar du Terrassen, där det under årets varma månader är sommarbar med enastående utsikt över Göteborgs hustak.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-09:30

Frukost helg
kl. 07:30-10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

 

Adress till Clarion Collection Hotel Odin

Odinsgatan 6 41103 Göteborg Sverige Telefon: +46 (0)31 745 22 00
Fax: +46 (0)31 711 24 60

Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.

Välj en hotellkedja