Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Neptun

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Collection

Hotel Neptun Köpenhamn

København, Danmark

Välkommen till en lugn oas i anrika Köpenhamn. Hotel Neptun är beläget runt hörnet från Kongens Nytorv och populära Ströget. Här bor du i nyrenoverade rum i en charmig 160-årig byggnad, mitt i stadens historia och kultur. Inför intensiva dagar på resa, i jobbet eller med familjen, kan det vara skönt att få frukosten serverad på rummet. Hela vår frukostmeny går att beställa via vår room service-tjänst.

Att bo på Hotel Neptun är att leva mitt i Köpenhamns historia och kultur. Det märks inte minst i de charmiga trapporna och gångarna i den 160-åriga byggnaden. I de nyrenoverade rummen har den äldre känslan bevarats i färger och möbler. På taket kan du njuta av frukost och kvällsmat på vår underbara terrass.

Hotel Neptun är beläget i de äldre och lugnare delarna av centrala Köpenhamn. Runt hörnet har du Kongens Nytorv och populära Ströget, med sina många butiker och restauranger. Dessutom ligger Köpenhamn största attraktioner på behagligt avstånd, som Den Lille Havfrue, Nyhavn och Kungliga Teatern.

Hotel Neptun har en lång och spännande historia. Hotellet startades redan 1851 av Fru Svendsen och drevs länge under illegala former. Tillstånd saknades och många av gästerna var smugglare och andra som levde undanskymt från lagen. För att komma in på hotellet krävdes ett speciellt lösenord, nämligen det ord som givit namn åt dagens hotell – Neptun.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Konferens

Vi har tre möteslokaler, den största har plats för upp till 40 deltagare i biosittning.

På Hotel Neptun kan du hålla mindre konferenser och möten – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen.

Vi har tre möteslokaler. Den största har plats för upp till 40 deltagare i biosittning och vackert ljusinsläpp från gatan. De två mindre vetter mot vår inglasade innergård och är lämpliga för mindre sammankomster, såsom styrelsemöten.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Matsal

Våra två matsalar är charmigt belägna i husets före detta innergårdar. Dessa unika lokaler ligger i anslutning till varandra och har vackra ljusinsläpp i de stora glastaken. 

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Om somrarna kan du dessutom ta med din måltid upp på sjätte våningen, där du hittar en underbar takterrass med utsikt över Köpenhamns takåsar.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-10:00

Frukost helg
kl. 07:30-11:00

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

 

Adress till Clarion Collection Hotel Neptun

Sankt Annæ Pl. 18-20 1250 København Danmark Telefon: +45 33 96 20 00
Fax: +45 33 96 20 66

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.

Välj en hotellkedja