Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Mayfair Köpenhamn

[Total: 1    Average: 4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Mayfair Köpenhamn

Köpenhamn, Danmark

Välkommen till en lugn oas, mitt i kulturella Köpenhamn. Hotel Mayfair är beläget i stadsdelen Vesterbro, med närhet till många restauranger och kaféer. Här bor du modernt i en historisk miljö, inspirerad av boutiquehotellen i Soho i London.

Att bo på Hotel Mayfair är att leva modernt i en historisk miljö, som inspirerats av hotellkulturen i Soho i London.

På Hotel Mayfair bor du i den levande stadsdelen Vesterbro, bara några minuters promenad från centralstationen och Tivoli. Här hittar du ett livligt utbud av restauranger av kaféer, och det öppnar ständigt nya etablissemang runt hörnet. Dessutom har du nära till Köpenhamns största attraktioner, som Tycho Brahe-planetariet, Strøget och Rådhustorget.

Hotellet är beläget i en byggnad från tidigt 1900-tal, men genomgick en omfattande renovering 2008. Möblerna är skandinaviska, men inspirationen kommer från boutiquehotellkulturen och inredningen minner om anrika brittiska vardagsrum. Överallt hittas originalkonstverk från danska, italienska och asiatiska konstnärer.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Konferens

Vårt mötesrum rymmer upp till 18 deltagare kring ett stort konferensbord.

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en sober och modern miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen.

Vårt mötesrum rymmer upp till 18 deltagare kring ett stort konferensbord. Rummet passar utmärkt åt styrelser eller mindre företagsmöten, och du hittar all nödvändig utrustning.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Matsal

I vår matsal äter du i en lugn miljö, inredd med moderna möbler i en klassisk och sober stil. Rummet är smyckat med konst från danska, italienska och asiatiska konstnärer.

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-09:30

Frukost helg
kl. 07:30-10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3 1653 København Danmark Telefon: +45 70 12 17 00
Fax: +45 33 23 96 86

 

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.

Välj en hotellkedja