Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Kronjylland Randers

[Total: 1    Average: 2/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Kronjylland Randers

Randers, Danmark

Välkommen till en kulturell oas, mitt i charmiga Randers. På Hotel Kronjylland bor du i en modern, skandinavisk miljö. Här har du nära till Randers Konstmuseum och Djurs Sommarland. Hotellet är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka Jylland.

På Hotel Kronjylland bor du i en modern och skandinaviskt inredd miljö, mitt i Randers historiska och kulturella kärna. Här har du nära till stadens utbud av kulturupplevelser, som Randers Konstmuseum. Hotel Kronjylland är dessutom en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka Jylland.

Hotel Kronjylland är centralt beläget i Randers, tio minuter från stadskärnan med dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Randers största attraktioner på behagligt avstånd, som Graceland Randers, Djurs Sommarland och Ree Park. Hotel Kronjylland är dessutom en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka resten av Jylland.

Området som Hotel Kronjylland ligger i har en lång och spännande historia. Randers grundades redan på 1000-talet och kom att spela stor roll som sjöfartsstad under flera sekel. Flera byggnader i staden härstammar från 1400-talet.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

På Hotel Kronjylland kan du slappna av i vår mysiga bar, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin, snacks och lättare maträtter. Härifrån har du också tillgång till vår vackra gård, där du njuter av en god drink i vackert grönskande miljö.

Konferens

Vårt största konferensrum rymmer upp till 50 deltagare i biosittning.

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en modern miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen. 

Vi har tre mötesrum, med plats för både större konferenser och mindre styrelsemöten.Vårt största konferensrum rymmer upp till 50 deltagare i biosittning. Våra mindre mötesrum lämpar sig väl för styrelsemöten och rymmer upp till 8 deltagare.Givetvis hittar du här all modern audiovisuell utrustning.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Matsal

I vår matsal äter du i en lugn miljö, inredd i ljus och skandinavisk stil. Härifrån har du också tillgång tillvår grönskande gård, där du både njuter av morgonkaffet och kvällsdrinken.

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Öppettider

Frukost
Vardagar
kl. 07:00-09:30
Helg
kl. 08:30-10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Kronjylland

Vestergade 51-53 8900 Randers Danmark Telefon: +45 86 41 43 33
Fax: +45 86 41 43 95

 

WE CARE
WeCare är en viktig del av företagskulturen och tänkesättet på Nordic Choice. Vi arbetar långsiktigt för att skapa en miljövänlig verksamhet för både människor och miljö runt omkring oss. Alla våra hotell är miljöcertifierade med Svanen och den internationella miljöstandarden ISO 14001. Dessutom uppmuntrar vi alla våra gäster att välja en hälsosam livsstil, i receptionen kan vi berätta om olika aktiviteter och träningsformer du kan utöva på eller nära hotellet.

Välj en hotellkedja