Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Grand Olav

[Total: 1    Average: 4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Grand Olav Trondheim

Trondheim, Norge

Välkommen till en trendig oas, mitt i kulturella Trondheim. Hotel Grand Olav ligger i samma hus som konsertlokalen Olavshallen, Trondheims eget kulturhus. Här bor du i en modern miljö, präglad av de många musiker som bott på hotellet genom åren.

Att bo på Hotel Grand Olav är att leva mitt i Trondheims kulturliv. Här bor du i en trendig miljö, präglad av de många musiker som bott på hotellet. Närheten till konsertlokalen Olavshallen har gjort att hotellet fått smeknamnet ”backstage”.

Hotel Grand Olav är beläget i centrala Trondheim, granne med konsertlokalen Olovshallen och Trondheims Kulturhus. Du har alltid nära till stadens utbud av shopping och restauranger. Runt hörnet hittar du Bakklandet, med dess historiska butiker och kaféer. Dessutom har du Trondheims största attraktioner på behagligt avstånd, som Trondheims konstmuseum, Nidaros-katedralen och Munkholmen.

Hotel Grand Olav Trondheim Matsal
Matsal

I vår matsal äter du i en trendig miljö, inredd med moderna möbler och utsmyckad med memorabilia från kända gäster. Gitarrer, bilder och t-shirtar berättar om artister och musiker som bott på hotellet genom åren.

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-09:30

Frukost helg
kl. 07:30-10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

Hotel Grand Olav Trondheim Dining
Konferens

Vårt största konferensrum rymmer upp till 25 deltagare, medan vårt mindre har plats för 12 deltagare.

Hos oss kan du hålla möten i en trendig och kulturell miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen.

Vi har två mötesrum, med plats för mellanstora konferenser och mindre möten. Vårt största konferensrum rymmer upp till 25 deltagare, medan vårt mindre har plats för 12 deltagare. Utöver detta kan vi utnyttja vår svit för mindre möten på upp till 10 deltagare.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Hotel Grand Olav byggdes 1989 och ligger vägg i vägg med konsertlokalen Olavshallen, Trondheims eget kulturhus. En granne som gjort att hotellet genom åren blivit ett populärt boende för många musiker och artister. Från lokala hjältar som Mia Gundersen, Postgirobygget och Åge Alexandersen till internationella storheter som Pavarotti. I våra speciella artistrum hittar du  guldskivor, gitarrer, bilder och t-shirtar som berättar om artisterna som bott där. Än i dag ska man inte förvånad om man möter en kändis i korridoren.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. På Hotel Grand Olav kan du slappna av i hotellets bar, trendigt inredd med högblanka ytor och moderna möbler. Här kan du beställa svalkande drycker, öl, vin och snacks. Och glöm inte bläddra i vår jukebox efter dina favoritlåtar.

Adress till Clarion Collection Hotel Grand Olav

Kjøpmannsgate 48 7010 Trondheim Norge Telefon: +47 73 80 80 80
Fax: +47 73 80 80 81

WE CARE

Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.

Välj en hotellkedja