Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Fregatten

[Total: 1    Average: 4/5]
Clarion Collection

Hotel Fregatten Varberg

Varberg, Sverige

Välkommen till en havsnära oas, mitt i historiska Varberg. Hotel Fregatten är beläget i Varbergs vackra hantverks- och kulturkvarter, nära till både centrum och Strandpromenaden. Här bor du i en varm miljö, präglad av nordisk design och färgskala.

Att bo på Hotel Fregatten är att leva mitt i Varbergs historia. Beläget i stadens vackra hantverks- och kulturkvarter, med havet runt hörnet, blir vistelsen en kulturell upplevelse. Hotellet är inrett med en varm, nordisk design och färginspirationen är hämtad från klippor, sand, hav och segel.

Hotel Fregatten är centralt beläget i Varbergs vackra hantverks- och kulturkvarter. Du har endast 200 meter till Strandpromenaden och 400 meter till centrum, där du hittar Torget och dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Socitetshuset, Socitetsparken och Varbergs Fästning.

Området som Hotel Fregatten ligger i har en händelserik historia. Byggnaden var tidigare ett frys- och packhus och runt om i hotellet hittas detaljer som skvallrar om stadens långa historia, som sjöfartsstad, kurort och cykelstad. Varberg har länge varit ett sjöfartsnav och en populär bad- och kurort. Men det är även här som Monark och Crescent tillverkat sina cyklar genom åren.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

I vår relaxavdelning finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med tillgång till bastu och bubbelpool, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge, där du alltid hittar något gott att dricka.

För dig som behöver extra avkoppling erbjuder vi dig tillgång till ett härligt spa. I huset ligger Kurortsstaden Spa, som erbjuder ett stort utbud av bad, samt massage och skönhetsbehandlingar.

I Varberg finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Varberg GK och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee och boende till våra gäster.

Konferens

Vårt största konferensrum Fregatten rymmer upp till 65 deltagare i biosittning. Våra mindre konferensrum Briggen och Barken rymmer 30 respektive 20 platser.

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en historisk och havsnära miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen.

Vårt största konferensrum Fregatten rymmer upp till 65 deltagare i biosittning. Våra mindre konferensrum Briggen och Barken rymmer 30 respektive 20 platser. Alla rum har vackra ljusinsläpp, motiv från historiska Varberg på väggarna och är utrustade med modern konferensutrustning. Utöver detta har vi dessutom fyra mindre mötesrum, med plats för 6–8 deltagare.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Matsal

I vår matsal äter du i en öppen och lugn miljö, modernt inredd med varma färger. På väggarna hittar du vackra fotografier med motiv från Varbergs långa historia som bad- och kurort.

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-09:30

Frukost helg
kl. 07:30-10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Fregatten

Hamnplan 43244 Varberg Sverige Telefon: +46 (0)340 67 70 00
Fax: +46 (0)340 61 11 21

 

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt.

Välj en hotellkedja