Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Etage Västerås

[Total: 1    Average: 5/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Etage Västerås

Västerås, Sverige

Välkommen till en lugn oas, mitt i Västerås pulserande centrum, på Hotel Etage har du stadens hela shoppingutbud direkt ute på gatan. Här bor du i en modern miljö i skandinaviskt inredda rum.

Boka här

Boka och se priser
Hotel Etage handlar om service och bekvämlighet. Här bor du i en modern miljö, mitt i stadens puls. Rummen är ljusa och smakfullt inredda i skandinavisk stil.

Hotel Etage ligger i hjärtat av Västerås city. Här har du stadens hela shoppingutbud så fort du kliver ut på gatan. Tågstationen, Västerås Hamn och Kyrkbacken, med sina historiska byggnader och charmiga gränder, ligger alla på promenadavstånd.

Här har du nära till både historia och natur. Det är gångavstånd till Domkyrkan och hamnen, där båtar tar dig ut i Mälaren och någon av Västerås skärgårds 300 öar. Hotellet ligger i en av Sveriges mest slottstäta regioner och inom två mils radie ligger hela åtta golfbanor.

Hotel Etage ligger beläget på Stora Gatan, i ett av Västerås mest ikoniska funkishus, byggt på 1930-talet. Namnet kommer av att hotellet mycket riktigt ligger i flera etage, med en ovanlig glashiss som ligger utanpå fasaden. Entrén är belägen på översta våningen, så hos oss åker man upp till receptionen och ner till rummen!

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

I vår relaxavdelning finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med tillgång till bastu, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge, där du alltid hittar något gott att dricka.

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På Hotel Etage har du alltid tillgång till det närliggade gymmet n’Joy, där du kan träna både motion och styrka.

Konferens

Vi har två konferensrum, samt ett nybyggt styrelserum med plats för åtta personer. Våra konferensrum rymmer upp till 30 personer.

Hos oss kan du hålla möten eller anordna en konferens i en modern miljö, mitt i hjärtat av Västerås city, med närhet till kommunikationer, historiska sevärdheter och naturnära aktiviteter.

Vi har två konferensrum, samt ett nybyggt styrelserum med plats för åtta personer. Våra konferensrum rymmer upp till 30 personer och är utrustade med alla tekniska förutsättningar. Vår matsal har en kapacitet för 75 personer. Där serveras konferenskaffe, lunch och kvällsmat.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Restaurang

I vår matsal äter du i luftig och modern miljö, inredd med ljusa träslag i skandinavisk stil. Här har du panoramautsikt över stadens puls.

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade pannkakor eller plättar, samt en lättare måltid under kvällen.

Öppettider

Frukost
Vardagar
kl. 06:30 – 09:30

Frukost
Helg
kl. 07:30 – 10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00 – 18:00

Kvällsmat
kl. 18:00 – 21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Etage

Storagatan 32 72212 Västerås Sverige Telefon: +46 (0)21 15 12 20
Fax: +46 (0)21 15 12 21

Välj en hotellkedja