Allt om hotell – en guide i övernattning

Hotel Bryggeparken Skien

[Total: 1    Average: 4/5]
Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Bryggeparken Skien

Skien, Norge

Välkommen till en lugn oas, mitt i sjönära Skien. På Hotel Bryggeparken har du en hänförande utsikt över den vackra Telemarkskanalen. Här bor du i en historisk miljö, i hus som för tankarna till hamnområdets klassiska tegelbyggnader.

På Hotel Bryggeparken bor du i en modern och sjönära miljö, med utsikt över den vackra Telemarkskanalen. Även om husen uppfördes 2001 för de tankarna till de klassiska tegelbyggnaderna som brukade ligga i hamnområdet Langbryggene. Våra sju mötesrum gör oss till den självklara platsen för möten och konferenser i Skien.

Hotel Bryggeparken ligger längs Telemarkskanalens kajkant i centrala Skien. Här har du stadens utbud av butiker och restauranger direkt utanför dörren. Dessutom har du Skiens attraktioner på behagligt avstånd, som Ibsenhuset, Brekkeparken och Bø Sommarland.

Hotel Bryggeparken ligger på en plats med en lång sjöfartshistoria. Skien var en gång i tiden Norges största knutpunkt för hantering av timmer. Genom den stora hamnen blev den sedan Norges kontakt med resten av Europa. I dag har sjöfarten avtagit, men hamnområdet fortsätter vara en central plats i staden, med Hotel Bryggeparken som den självklara utgångspunkten.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Konferens

Vi har sju mötesrum som passar de flesta ändamål. Vår största konferensrum Eidsfoss rymmer upp till 130 personer i biosittning.

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en historiskt sjönära miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen.

Vi har sju mötesrum som passar de flesta ändamål. Från våra största konferensrum Eidsfoss, som rymmer upp till 130 personer i biosittning, till våra mindre mötesrum Skotfoss som har plats för cirka 10 personer och passar bra till styrelsemöten.

Du har alltid stadens utbud av sevärdheter, restauranger och nattliv runt hörnet. Vi hjälper gärna till att boka middagar och aktiviteter i anslutning till din konferens.

Relax & SPA

I vår relaxavdelning på översta våningen finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med utsikt över Skien.

Här har du tillgång till både jacuzzi, bastu, solarium, turkiskt ångbad och gym, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge, där du alltid hittar något gott att dricka.

Matsal

I vår matsal Victoria äter du i en lugn och harmonisk miljö, med utsikt över den vackra Telemarkskanalen. Matsalen är döpt efter kanalbåten M/S Victoria som trafikerar älven än i dag. 

Här startar du dagen med en ekologisk frukostbuffé. Kaffe och te, färsk frukt och isvatten står framdukat hela dagen. Dessutom bjuder vi på eftermiddagsfika med nygräddade våfflor eller hembakat, samt en lättare måltid under kvällen.

Öppettider

Frukost vardagar
kl. 06:30-09:30

Frukost helg
kl. 07:30-10:30

Eftermiddagsfika
kl. 15:00-18:00

Kvällsmat
kl. 18:00-21:00

Adress till Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Langbryggen 7 3724 Skien Norge Telefon: +47 35 91 21 00
Fax: +47 35 91 21 01

WE CARE
Genom vårt program WeCare tar vi ansvar för människorna och miljön runt omkring oss. Vårt hotell är miljöcertifierat. Vi främjar etisk handel, samarbetar med UNICEF och räddar 100 kvadratmeter regnskog för varje köpt hotellnatt. På Hotel Bryggeparken engagerar vi oss extra mycket i våra gästers friskvård, med guider till närliggande joggingspår och träningsmöjligheter i relaxavdelningen.

Välj en hotellkedja