Allt om hotell – en guide i övernattning

Motala Statt

[Total: 1    Average: 5/5]
Best Western

Hotel Statt Motala

Motala, Sverige

Motala Statt är ett lite traditionellt hotell som ligger mitt i Motala, där frukostmatsalen och konferenslokalerna ligger i det som en gång i tiden var Motala Stadshus.

I Motala hittar du Nordens största insjöbad Varamon och Göta Kanal med dess slussar och broar som öppnar sig och fantastiska möjligheter till golf – både i Motala och i orterna omkring. Här går Vätternrundan av stapeln en gång om året, om du tycker om att cykla.

 

Konferenser

Konferensavdelningen ligger i den byggnad som en gång var Motala Stadshus. Här kan ni i lugn och ro konferera i våra lokaler. Ni kan välja mellan olika möbleringar då vår konferensvåning har flexibla lösningar som passar såväl stora föredrag som mindre möten. I samtliga lokaler har ni tillgång till trådlöst internet kostnadsfritt.

Önskar ni en konferens med övernattning kan vi erbjuda er logi, konferens och måltider utan att ni behöver gå ut, då vi samarbetar med restauranger som ligger i samma byggnad. Träffas ni i Motala har ni nära till allt, även en rad olika kringarrangemang som kan förgylla kvällen. Vad sägs om en båttur på Vättern och Göta Kanal eller varför inte ta mötet till nya höjder i de gamla radiomasterna. Ha en afterwork efter en lyckad dag och avrunda med bowling eller en guidad tur med någon av Motalas guider som visar stadens sevärdheter.

Personalen har flera års erfarenhet av att planera olika evenemang och är bra på att hitta lösningar som passar alla.

Reception är bemannad 07.00-23.00 Vid sen ankomst kommer gäster att få en portkod för att komma in i entré.

Välj en hotellkedja