Allt om hotell – en guide i övernattning

Mora Hotell & Spa

[Total: 1    Average: 5/5]
Best Western

Mora Hotell & Spa

Mora, Sverige

Best Western Mora Hotell & Spa i Dalarna ligger mitt i centrum av Mora, med utsikt över sjön Siljan.

När du bor hos Best Western Mora är du bara 50 meter från shopping, kultur och sevärdheter som Zornmuseet och Zorngården (hem för den världsberömda konstnären Anders Zorn), mållinjen för längdskidåkning race Vasaloppet (15.000 åkare deltar i 90 km skii race på den första söndagen i mars varje år) och massor av spännande sport- och naturaktiviteter i den vackra Siljan region.

Inom 15-30 minuters bilfärd hittar du den sagoparken Tomteland (Santa World), Europas största björnpark och Polar World, Gesundaberget och Grönklitt med massor av skidåkning och aktiviteter för både unga och gamla, Nusnäs, hem för den svenska symbolen Dalahästen, Dalhalla Konserthuset och mycket mer.

Bilder från Best Western Mora

Om du inte kan hitta ett rum på internet, på dagen för ditt val. Ring dem!
Kom ihåg att du alltid kommer att hitta den lägsta på hotellets egen webbplats. ring: +46 250 59 26 50

Det finns har många spännande och prisvärda erbjudanden

Familjepaket, kulturella utflykter, härliga avkopplande spa helger samt lyxiga helger med champagne och fem-rätters gourmetmiddagar. Restaurangen är specialiserad på vilträtter, ekologiska och närproducerade råvaror.
Best Western Mora Hotell & Spa är det enda fyrstjärnigt hotell i Mora.

Alla hotellgäster har fri tillgång till relaxavdelningen
med pool, jaccuzzi, ångbad och bastu (efter Spa-salongen är stängd för behandlingar) och fullt utrustat gym. Se hemsida eller fråga i receptionen för öppettider i Spa & Relax.

Hundar är välkomna på vårt hotell. Meddela hotellet när du bokar din vistelse hos oss att du också föra människans bästa vän på din resa till Mora.

Välj en hotellkedja