Allt om hotell – en guide i övernattning

Kom Hotel Stockholm

[Total: 1    Average: 4/5]
Best-Western

Best Western Kom Hotel

Stockholm, Sverige

Best Western Kom Hotel i Stockholm har 136 fina rum med bekväma sängar och trevlig inredning. På Best Western Kom Hotel i Stockholm bor du centralt på Döbelnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation vid Sveavägen.

Kom Hotel har sköna, avslappnande sängar och en arbetshörna i alla rum, trådlöst internet finns för den som behöver surfa och alla faciliteter. Best Western Kom Hotel är svanenmärkt. I samarbete med Central Gym i hotellets huvudbyggnad har ni tillgång till både gym och bastu utan extra kostnad.

Hotellrum på Best Western Kom i Stockholm

Best Western Kom Hotel har 136 fina rum med bekväma sängar och trevlig inredning. Vi har enkelrum, dubbelrum, kvartettrum, rum för barnfamiljen, allergikern, den ekonomiske, hundägaren och för den som behöver handikappanpassat.
Välj ditt BestWestern hotell och Boka NU!

Parkeringsmöjligheter

Garage finns men måste förbokas, är man ute vid lågtrafiktid går det att hitta gratisparkering.

Mat på Kom Hotel

Ordentlig och tilltagen frukostbuffé ger dig en riktigt bra start på dagen!

Konferensmöjligheter

Vi på Best Western Kom Hotel kommer att öppna vår nya konferensavdelning på 500 kvm. Den kommer att bestå av 6 lokaler var av den största rymmer 80-100 personer.

Boka rum på Hotel Kom

eller kontakta Best Wester Kom Hotel på

Best Western Kom Hotel
Döbelnsgatan 17
111 40 Stockholm

Bilder från Kom Hotel

Kuriosa om hotellet

Fastigheten byggdes i början av 70-talet. 1972 startades ett studenthem under skolsäsongen och under sommaren bedrev man hotellverksamhet.
Kom Hotel AB och fastighet, ägs och bedrivs av KFUK-KFUM Central. Den 15:e maj 1978 började Best Western Kom Hotel att fungera som ett året runt-hotell.

KFUK-KFUM är en ideell förening med ändamål att främst främja barn- och ungdomsvård, fostran och utbildning.KFUM bildades den 6:e juni 1844 i London. KFUK grundades ett år senare. KFUM Centralförening var Sveriges första förening och bildades i Stockholm den 9:e november 1844. KFUK Central bildades elva år senare, 1855. År 1898 invigdes deras egen fastighet på Snickarbacken/Birger Jarlsgatan av ingen mindre än Kung Oscar II. Hotelldelen tillkom först år 1910. 1970 gick KFUK-KFUM samman till en enda förening: KFUK-KFUM Central.
Fastigheten på Snickarbacken/Birger Jarlsgatan såldes sedan och 1971 stod den nya fastigheten på Rosengatan/Döbelnsgatan klar.KFUK-KFUM äger även en egen ö i skärgården vid namn Ängsholmen. Ängsholmen är ett av Sveriges äldsta läger och startades på Ingarö 1923. Hotellets intäkter används till föreningens barn- och ungdomsverksamhet.För mer information om KFUK-KFUM Centralförening, Ängsholmen och deras verksamhet besök:

Välj en hotellkedja